Kulturarena

Villa Møllebakken er en liten kulturarena i Tønsberg. Her har forskjellige kulturelle organisasjoner sine møter, samlinger og forestillinger. Har din organisasjon behov for et sted å holde møter, ha arrangementer eller vise dere fram – ta kontakt.


Litterær salong

Litterær salong er ett av Villa Møllebakkens bidrag til Tønsbergs kulturliv, og er åpent for alle. Allerede på første salong, onsdag 13. januar 2016 var interessen stor og lokalet fullt. Ved åpningen ble det holdt et kåseri over den litterære salong i historisk perspektiv.

Programkomitéen bestående av Maria Szacinski, Kåre Glette og Ragnar Ytrehus ønsker å legge vekt på litteratur, og bidragsyterne er gjerne entusiaster som brenner for sitt tema. Hensikten er å samle mennesker med interesse for litteratur .

Innbydelser blir formidlet via epost. Det rikholdige programmet har bestått av interessante innslag fra forfattere og andre leseglade. 

Herrens stue på Villa Møllebakken er det ideelle møtested for alle som vil få kulturelt påfyll, som vil dele tanker, utveksle meninger – og utfordres med litterær quiz. Normalt møtes vi den siste onsdagen i måneden, men sjekk for sikkerhets skyld med kalenderen. Det er enkel bevertning.

Vi ønsker gamle og nye gjester velkommen til Litterær salong!

Salongen på Villa Møllebakken åpner igjen dørene. Enkel bevertning, inngang kr 50,- som VIPPSes på stedet.

Salongverter: Maria Szacinski, Kåre Glette og Ragnar Ytrehus.

Litterær salong

ONSDAG 28. september

KL. 19.00

Henrik Wergeland

En fortelling i dikt og toner

Av og med

Guri Skøre Solberg

Geir Solberg

Tiri Corneliusen