Kulturarena

Villa Møllebakken er en liten kulturarena i Tønsberg. Her har forskjellige kulturelle organisasjoner sine møter, samlinger og forestillinger. Har din organisasjon behov for et sted å holde møter, ha arrangementer eller vise dere fram – ta kontakt.


Litterær salong

Litterær salong er ett av Villa Møllebakkens bidrag til Tønsbergs kulturliv, og er åpent for alle. Allerede på første salong, onsdag 13. januar 2016 var interessen stor og lokalet fullt. Ved åpningen ble det holdt et kåseri over den litterære salong i historisk perspektiv.

Programkomitéen bestående av Maria Szacinski, Kåre Glette og Ragnar Ytrehus ønsker å legge vekt på litteratur, og bidragsyterne er gjerne entusiaster som brenner for sitt tema. Hensikten er å samle mennesker med interesse for litteratur .

Innbydelser blir formidlet via Facebook og via epost. Det rikholdige programmet har bestått av interessante innslag fra forfattere og andre leseglade. 

Herrens stue på Villa Møllebakken er det ideelle møtested for alle som vil få kulturelt påfyll, som vil dele tanker, utveksle meninger – og utfordres med litterær quiz. Normalt møtes vi den siste onsdagen i måneden, men sjekk for sikkerhets skyld med kalenderen. Det er enkel bevertning.

Vi ønsker gamle og nye gjester velkommen til Litterær salong!

Villa Klassisk
Villa Klassisk

Villa Klassisk

PictureStiftelsen Villa Møllebakken bestemte seg våren 2017 for å bidra til å få et tilbud av klassisk musikk i vårt eget lokale, men også tilby konserter i større format hvis muligheten skulle by seg i andre lokaler.

Formålet er å arrangere klassiske konserter i Tønsberg, med lokale, nasjonale og internasjonale kunstnere på høyt kunstnerisk nivå. Vi ønsker i første omgang å holde oss til kammermusikkformatet.

Arrangementene vil bli annonsert i lokale medier. På villaklassisk.no orienterer vi om det som skal skje.

Programkomité er Sarah C. Aker, Oddbjørn Kjelsrud og Kaare N Bergløff.

Vel møtt til Villa Klassisk!